10 jaar garantie

Om optimaal te kunnen genieten van uw tuin bieden wij u een garantie van 10 jaar. Met deze garantie kunt u zorgeloos genieten van uw tuin.
 

Wij bieden u:

1. Garantie op alle bouwwerken, planten en gazon die wij aanleggen voor de duur van 10 jaar. Deze onderdelen kunnen bijvoorbeeld zijn: de verharding, een terrasoverkapping, een vijver, een pergola, een tuinmuur, de verlichting, de beregeningsinstallatie, de planten en het gazon.

2. Een nieuwe plant als de door ons aangeplante plant in uw tuin doodgaat. Wij vergoeden deze dan volgens de oorspronkelijke, door ons aangeplante maat gedurende 10 jaar.

3. Periodiek bezoek van onze servicemedewerker waarbij u “tips and tricks” krijgt met betrekking tot het onderhoud van uw tuin.Voorwaarden voor
10 jaar garantie

Hoewel we deze garantie het liefst onbeperkt zouden geven, zijn er toch een aantal voorwaarden aan verbonden. We hebben deze tot een minimum beperkt en zijn volgens ons allemaal logisch en met gezond verstand voor iedereen te begrijpen.

1. De tuin wordt op de juiste manier door u gebruikt en onderhouden, met ondersteuning van onze servicemedewerker die periodiek bij u op bezoek komt en onderhoudsadviezen geeft. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Indien de tuin ondeskundig en/of onzorgvuldig wordt onderhouden of gebruikt, dan komt de garantie te vervallen.

2. Voor alle apparatuur (bijvoorbeeld tuinverlichting, vijverpompen, vijverfilters, beregeningscomputers en buitenkeukens) geldt de garantietermijn van de leverancier. We zullen de betreffende garantietermijnen duidelijk op de offerte vermelden.

3. Schade aan de tuin als gevolg van extreme weersinvloeden, zoals overvloedige regen, hagel, storm en blikseminslag valt buiten de garantie.

4. Schade aan planten door ziekten en plagen vallen buiten de garantie. Het gaat hier bijvoorbeeld om een insectenplaag of konijnenvraat.

5. Gaat u verhuizen? Dan kunt u de garantie overdragen aan de nieuwe bewoners van uw huis. Wij horen wel graag van de nieuwe bewoners dat zij in het huis zijn komen wonen.